Informatii despre servicii arhivare

S.C.  ECOROMEDIA ARHIVARE  S.R.L SLATINA face parte dintr-un grup cu mare experiență în activitatea de servicii privind, păstrarea şi conservarea, depozitarea, prelucrarea arhivistică (fondare, ordonare, inventariere, selecționare), utilizarea documentelor deținute și legătorie.

Societatea noastră asigură un management de calitate al documentelor și al fondurilor arhivistice închise  sau curente, iar din 2014 este furnizor de servicii de depozitare arhivă, conform legislației actuale în domeniul arhivistic.

Oferim servicii complexe și variate la sediul S.C.ECOROMEDIA ARHIVARE S.R.L, cât și la sediul beneficiarului, în orice localitate din țară, perioadă de timp, pentru persoane fizice, societăți comerciale, instituții ale statului etc.

S.C. ECOROMEDIA ARHIVARE S.R.L a fost înființată odată cu creșterea nevoii companiilor locale de a externaliza serviciul de arhivare. În prezent acoperim o gamă largă de servicii, de care pot beneficia instituțiile publice, persoanele fizice și agenții economici.

Dispunem de personal calificat, specializat, cu experiență care asigură realizarea lucrărilor cu profesionalism și la un standard înalt. Totodată deținem un spațiu special amenajat destinat conservării și depozitarii documentelor în condiții de siguranță și protecție. Suntem unica societate din judet care este autorizata legal, de catre Arhivele Nationale din Romania si alte institutii ale statului, pentru TOATE serviciile de arhivare, in special pentru PASTRAREA (DEPOZITAREA), CONSERVAREA, UTILIZAREA  (ELIBERARE ADEVERINTA).

Acest spațiu este dotat cu sisteme de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, pentru a oferi un plus de siguranță și atenție asupra documentelor deținute.

Asigurăm protecția informațiilor clienților noştri, prin intermediul unor procese, proceduri și tehnologii securizate. Documentele sunt în deplină siguranță, accesibile și în conformitate cu legile în vigoare.

Va stam la dispozitie

Ne puteti contacta oricand , iar un consultant va raspunde intrebarilor dvs.

Vă stăm la dispoziție!